کد خبر : 1787
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۶ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۹

آرزوی دیرینه پیست دار شدن موتور سواران شوشتر برآورده شد.

آرزوی دیرینه پیست دار شدن موتور سواران شوشتر برآورده شد.

:memo: قطعی شدن زمین پیست موتور سواری شهرستان شوشتر ، مژده سهراب گیلانی به جوانان حاضر در همایش ارتقاء ایمنی موتور سواران بود . :small_red_triangle_down:همایشی که با حضور دکتر مصدقی ؛ مدیرکل اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان و جمعی از مسئولین شهرستان برگزار شد. :small_red_triangle:نماینده محترم مجلس در این همایش ،

:memo: قطعی شدن زمین پیست موتور سواری شهرستان شوشتر ، مژده سهراب گیلانی به جوانان حاضر در همایش ارتقاء ایمنی موتور سواران بود .

:small_red_triangle_down:همایشی که با حضور دکتر مصدقی ؛ مدیرکل اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان و جمعی از مسئولین شهرستان برگزار شد.

:small_red_triangle:نماینده محترم مجلس در این همایش ، ضمن سازنده خواندن همکاری های نیروی انتظامی ، اداره راه و ترابری و سایر ارگانهای ذیربط در خصوص احداث پیست موتورسواری ، از موتورسواران درخواست نمود تا با رعایت قوانین ، همکاری لازم را با مسئولین داشته باشند .

:small_red_triangle_down:ایشان اخلاق را شرط اول ورزشکاری دانست و از ورزشکاران خواست تا با الگو قرار دادن جهان پهلوان تختی ، قوانین هیئت ورزشی خود را رعایت کنند .

:small_red_triangle:سهراب گیلانی با اشاره به استقبال بیش از چهار هزار نفر از مسابقات موتورسواری شهرستان ، پتانسیل شوشتر را برای برگزاری مسابقات استانی کم نظیر خواند و از جوانان خواست که موتورسواری را نه صرفاً یک تفریح ، بلکه یک ورزش حرفه ای بدانند.دراین مراسم هئیت وتیم دوچرخه سواری حضورداشتند.

:small_red_triangle_down:وی با انتقاد از بی توجهی های گذشته به ظرفیت های موجود در این زمینه ، به تلاش های صورت گرفته در یکسال اخیر برای جبران عقب ماندگی های ده ساله اشاره و ابراز امیدواری نمود با مدیریت آقای حسینی مدیر جدید اداره ورزش و جوانان شهرستان ، تحول اساسی در عرصه ورزش را شاهد باشیم .

:small_red_triangle:سهراب گیلانی در پایان سخنان خود به مذاکرات صورت گرفته با وزیر محترم نفت و مهندس بهمنی و قول مساعدت آنان برای توجه ویژه به ورزش شهرستان های شوشتر و گتوند اشاره کرد و اظهار داشت: ما به آنچه در گذشته بر سر ورزش شهرستان آورده اند کاری نداریم؛ ما خواهان جبران عقب ماندگی ها هستیم و مطمئنیم که می توانیم به این مهم دست پیدا کنیم .

:small_red_triangle:درپایان این مراسم به بیش از پنجاه نفرازموتورسواران توسط آقایان گیلانی و مصدقی کلاه ایمنی هدیه شد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.