دعوت سهراب گیلانی نماینده مردم شوشتر و گتوند از مدیر کل ورزش و جوانان استان خوزستان به شهرستان گتوند به منظور حل مشکلات ورزشی در این شهرستان

توجه کم سابقه به تخصیص اعتبارات برای ورزش گتوند؛ دستاورد دعوت نماینده از مدیرکل ورزش و جوانان برای حضور در این شهرستان مدیر کل ورزش و جوانان استان خوزستان به دعوت سهراب گیلانی در شهرستان گتوند حضور یافت . در جلسه ای که به منظور بررسی مشکلات شهرستان گتوند برگزار شد ، کمبودهای حوزه ورزش
توجه کم سابقه به تخصیص اعتبارات برای ورزش گتوند؛
دستاورد دعوت نماینده از مدیرکل ورزش و جوانان برای حضور در این شهرستان
مدیر کل ورزش و جوانان استان خوزستان به دعوت سهراب گیلانی در شهرستان گتوند حضور یافت .
در جلسه ای که به منظور بررسی مشکلات شهرستان گتوند برگزار شد ، کمبودهای حوزه ورزش و جوانان این شهرستان از سوی نماینده محترم و جناب آقای جعفر زاده ، رئیس اداره ورزش و جوانان گتوند مطرح و برای رفع آن ها تدابیری اتخاذ گردید .
اختصاص یک میلیارد تومان از سوی وزیر ورزش و جوانان با پیگیری های نماینده محترم به منظور احداث ساختمان اداره ورزش و جوانان گتوند و تکمیل پروژه خوابگاه ورزشی شهرستان ، اولین خبر خوش مطرح شده در این جلسه برای جامعه ورزشی گتوند بود .
عدم تکمیل پروژه استخر شهرستان گتوند از مسائلی بود که از سوی سهراب گیلانی مطرح شد و مقرر گردید مبلغ یک میلیارد تومان برای تکمیل این پروژه اختصاص یابد.
سفر وزیر ورزش و جوانان به دعوت سهراب گیلانی برای آشنایی با مشکلات و کمبودهای شهرستان های شوشتر و گتوند از دیگر مطالب مطرح شده در این نشست بود.
نامناسب بودن تجهیزات تیم های ورزشی شهرستان گتوند ، محور دیگر این نشست بود که مقرر شد این مشکل با پکیج حمایتی که شامل وسایل و تجهیزات ورزشی است برطرف گردد .
واگذاری تسهیلات کم بهره به بخش خصوصی برای فعال سازی بخش اروبیک و بدنسازی ورزش بانوان از مصوبات این نشست بود.
توجه به زیرساخت های ورزشی شهرستان ، برنامه ریزی برای ترویج ورزش همگانی در کنار ورزش قهرمانی و احداث اماکن ورزشی مجهز و در خور شان مردم شریف گتوند از دیگر خواسته های نماینده محترم از مهندس حیدری بود که ایشان با تشکر از تلاش ها و پیگیری های سهراب گیلانی قول مساعد دادند که در آینده نگاهی ویژه به ورزش شهرستان گتوند داشته باشند و تجهیز اماکن ورزشی گتوند را جزو اولویت های کاری خود قرار دهند.
روشنایی نامناسب اماکن ورزشی ، غیر استاندارد بودن چمن مجموعه های ورزشی ، امکانات نامناسب سالن کشتی ، کمبود تجهیزات سرمایشی و کف پوش نامناسب سالن های ورزشی ، نبود پیست دو و میدانی مناسب و عدم تکمیل پروژه ورزشی صالح شهر بخش دیگری از مشکلات مطرح شده در این نشست بود که با قول مساعد مدیرکل محترم برای رفع مشکلات و توسعه زیرساخت های ورزشی گتوند همراه شد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰