کد خبر : 4215
تاریخ انتشار : جمعه ۲۹ دی ۱۳۹۶ - ۱۷:۰۰

افتتاح خانه جوان شوشتر/ هویت، اشتغال و ازدواج رسالت خانه های جوان

افتتاح خانه جوان شوشتر/ هویت، اشتغال و ازدواج رسالت خانه های جوان

آیین افتتاح خانه جوان شهرستان شوشتر صبح روز جمعه ۱۵ دی ماه با حضور وزیر ورزش و جوانان ، نماینده مردم شوشتر و گتوند ، استاندار خوزستان ، مدیرکل ورزش و جوانان و دیگر مسئولین استانی و شهرستانی برگزار شد. خانه جوان ، رسالت هماهنگی بین دستگاه های اجرایی برای ساماندهی فعالیت های مرتبط با

آیین افتتاح خانه جوان شهرستان شوشتر صبح روز جمعه ۱۵ دی ماه با حضور وزیر ورزش و جوانان ، نماینده مردم شوشتر و گتوند ، استاندار خوزستان ، مدیرکل ورزش و جوانان و دیگر مسئولین استانی و شهرستانی برگزار شد.

خانه جوان ، رسالت هماهنگی بین دستگاه های اجرایی برای ساماندهی فعالیت های مرتبط با جوانان ، اشتغال و ازدواج آنان را بر عهده دارد و به ساماندهی و حمایت از تشکل های فرهنگی جوانان می پردازد.

تولید محصولات فرهنگی و هنری در حوزه جوانان و برگزاری برنامه های فرهنگی هویت محور ، از دیگر وظایف این مجموعه می باشد.

مراحل آماده سازی و تجهیز خانه جوان شوشتر ، به همت مدیرکل ورزش و جوانان و با پیگیری های مستمر رئیس اداره ورزش و جوانان شوشتر و مدیر خانه جوان در کمتر از یکسال انجام شد که از تلاش جهادی این عزیزان تشکر می شود.

“خانه تشکل های جوان” ، سازمانی مشابه با وظایفی محدودتر بود که در سال ۸۵ تأسیس اما در سال ۹۰ منحل شد؛ “خانه جوان” به عنوان طرح جایگزین پس از تشکیل وزارت ورزش و جوانان مطرح شد اما تا زمان وزارت دکتر سلطانی فر اجرایی نشده بود.

 

 

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.