هدف امام از کاشت نهال وحدت میان حوزه و دانشگاه، رسیدن به اهداف مشترک بود

هدف امام از کاشت نهال وحدت میان حوزه و دانشگاه، رسیدن به اهداف مشترک بود

آیت الله موسوی جزایری نماینده ولی فقیه در استان خوزستان در رابطه با روز وحدت حوزه و دانشگاه عنوان کردند:   مایل بودیم از آرا و انظار تمام حاضران مستفیض شویم زیرا هرکدام در عین صاحب نظری، نقد سازنده ای دارند و تذکرات بجایی در زمینه های مختلف دارند. هرکدام از دوستان قطعا نظراتی در

آیت الله موسوی جزایری نماینده ولی فقیه در استان خوزستان در رابطه با روز وحدت حوزه و دانشگاه عنوان کردند:

 

مایل بودیم از آرا و انظار تمام حاضران مستفیض شویم زیرا هرکدام در عین صاحب نظری، نقد سازنده ای دارند و تذکرات بجایی در زمینه های مختلف دارند. هرکدام از دوستان قطعا نظراتی در خصوص دانشگاه، فضای علمی استان و کشور، نظام اسلامی و انواع مسائل اقتصادی و بیکاری دارند؛ مایلیم که کتبا این دغدغه های مفید و سازنده به ما برسد تا از آن ها استفاده کنیم و به استحضار مدیران در تهران برسانیم.

نماینده ولی فقیه با بیان اینکه آیت الله مفتح یکی از ستاره های درخشنده فروزان علم، تفسیر قرآن، فقه و اصول بودند، عنوان کردند:

آیت الله مفتح از اساتید بارز حوزه علمیه، در عین حال سخنران نطاق، مبارز و انقلابی بودند که یکی از پایگاه های تبلیغی وی در آبادان بود. وی از شاگردان بسیار خوب حضرت امام خمینی و علامه طباطبایی بودند که در حوزه ی علمیه بسیار مورد احترام بودند. وی به همراه علامه مطهری به محض احساس کم فروغی دین در تهران، عزم سفر به آن مکان را کردند تا موارد شبهه دار را رفع کنند زیرا تکلیف خود را چنین دیدند. این مسئله هم از دید فضلای قم خلاف روال آن ها بود که در تهران زندگی کنند اما آن ها به دلیل انجام تکلیف شرعی خود این کار را انجام دادند.

 

آیت الله موسوی جزایری ادامه دادند:

شهید آیت الله مفتح مدام با دانشجویان در رابطه با رفع ابهامات و شبهات، در ارتباط بودند. شبهات مادی گرایانه و انکار متافیزیک از مهمترین شبهاتی است که در آن زمان رایج بود. این موضوع سبک غربی در قالب لیبرالیسم با مسلک سرمایه داری داشت، مسلک دیگری که در آن روزها طرفداران بیشتری به خود جلب کرد که شعارهایی مانند عدالت خواهی و طرفداری از کارگران بود جذبه ای به کار می بخشید اما در کل نشات گرفته از ماتریالیسم بود. انکار عالم غیب و عدم وجود خداوندی از مسلک بلوک غرب بود که در آن زمان نسل جوان ما را مسئله دار کرد.

ایشان افزودند:

زمانی که این دو به تهران سفر کردند بسیار درگیر رفع چنین مسائلی شدند که همزمان با افکار رژیم نیز مبارزه می کردند. از سمتی دیگر رژیم جریانات مخرب را تقویت می کرد که نشریات و کتاب های مرتبط با این مسائل به این جریانات کمک می کردند اما اکنون نامی از آن تخریب ها و افراد مخرب نیست. ما چه کشیدیم تا به این مرحله رسیدیم، گروه های ملحد لامذهب که از طرف رژیم تقویت می شدند، افراد بسیاری را با القاب مختلف به خود جذب کردند اما از مکاتب اسلامی بسیار می ترسیدند. افرادی مثل شهید بهشتی، شهید باهنر و شهید مفتح در دورانی بودند که سختی آن فراموش شدنی نیست.

 

ایشان گفتند:

موضوع وحدت و دانشگاه از زمان قبل از پیروزی انقلاب آغاز شد و امام در سخنرانی های خود بر وحدت حوزه و دانشگاه ها تاکید می کردند.

امام‌بسیار کوشید تا نهاد وحدت حوزه و دانشگاه کاشته شود و این دو بایگدیگر آشتی کنند تا سقف واحدی بر ضد رژیم شاه بسازند که سر انجام امام در تحقق این امر پیروز شد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.