با موافقت نمایندگان: ۳ درصد درآمد نفتی به استانهای نفتخیز، گازخیز و کمتر توسعه یافته اختصاص مییابد

نماینده مردم شادگان با اعلام این خبر گفت: نمایندگان در نشست علنی روز چهارشنبه، ۱۱ بهمن ماه مجلس شورای اسلامی، در جریان بررسی بخش درآمدی لایحه بودجه کل کشور سال ۹۷ با بند الف تبصره یک ماده واحده با ۱۶۷ رأی موافق، ۲۱ رأی مخالف و ۹ رأی ممتنع از مجموع ۲۳۸نماینده حاضر در جلسه
نماینده مردم شادگان با اعلام این خبر گفت:
نمایندگان در نشست علنی روز چهارشنبه، ۱۱ بهمن ماه مجلس شورای اسلامی، در جریان بررسی بخش درآمدی لایحه بودجه کل کشور سال ۹۷ با بند الف تبصره یک ماده واحده با ۱۶۷ رأی موافق، ۲۱ رأی مخالف و ۹ رأی ممتنع از مجموع ۲۳۸نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند که بر اساس آن بانک مرکزی موظف به پرداخت سه درصد از کل صادرات نفت و میعانات گازی به استانهای نفتخیز، گازخیز و کمتر توسعه یافته است.
ناصری نژاد ادامه داد در بند الف تبصره ۱ این قانون آمده است: بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران باید در طول سال و متناسب با وصول منابع بلافاصله نسبت به واریز این وجوه (منابع حاصل از صادرات نفت، میعانات گازی و خالص صادرات گاز) و سهم ۱۴.۵ درصد شرکت ملی نفت ایران از کل صادرات نفتی و میعانات گازی (معاف از تقسیم سود سهام عدالت) و همچنین سهم سه درصد استانهای نفتخیز، گازخیز و کمتر توسعه یافته طبق جزء ۳ بند الف ماده ۲۶ برنامه ششم موضوع ردیف درآمدی ۲۱۰۱۰۹ جدول شماره پنج این قانون اقدام کند.
نماینده مردم شادگان با تاکید بر نقش اساسی این مصوبه در کمک به وضعیت اقتصادی استان های نفت خیز علی الخصوص خوزستان گفت: امیدواریم این مصوبه در شورای نگهبان هم تایید شود و از سال آینده شاهد تحول در بودجه استان باشیم
🌐 Avaye dalat.ir
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰