کد خبر : 4873
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۳:۱۷

ساخت زیرگذر گردشگری و برچیدن روگذر ۲۵ساله راهکاری برای بهتر دیده شدن شهر جهانی شوش

ساخت زیرگذر گردشگری و برچیدن روگذر ۲۵ساله راهکاری برای بهتر دیده شدن شهر جهانی شوش

نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ساخت زیرگذر در عرصه شوش باعث نمایش بهتر این مجموعه و در نتیجه جذب بیشتر گردشگر می‌شود، گفت: می‌توان با ایجاد زیرساخت‌های مناسب در این منطقه، گردشگران بسیاری را جذب کرد. یکشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۳۰ سید راضی نوری سید راضی نوری در گفت‌وگو

نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ساخت زیرگذر در عرصه شوش باعث نمایش بهتر این مجموعه و در نتیجه جذب بیشتر گردشگر می‌شود، گفت: می‌توان با ایجاد زیرساخت‌های مناسب در این منطقه، گردشگران بسیاری را جذب کرد.
یکشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۳۰
سید راضی نوری
سید راضی نوری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با اشاره به انتقاداتی که درخصوص ساخت زیرگذر در عرصه شهر جهانی شوش، گفت: در سال ۷۲ پل روگذری در این محدوده ساخته شد اما این پل مانعی برای دیده شدن شوش و آثار عظیم آن است؛ برای ساماندهی این تقاطع غیرهم ‌سطح قرار است پل روگذر برچیده شود و زیرگذری متناسب با این منطقه گردشگری ساخته شود.

نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: با نظر وزیر راه و شهرسازی، فرمانداران و استانداران استان خوزستان ساخت این زیرگذر تصویب شد؛ ساخت این زیرگذر در شوش نه تنها به این مجموعه آسیبی وارد نمی‌کند بلکه باعث افزایش جذب گردشگر نیز می‌شود.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ساخت زیرگذر با شرایط خاصی انجام می‌گیرد، تاکید کرد: بنا به تصمیمات گرفته شده زیرگذر در چارچوب مشخص شده ساخته می‌شود تا از یک سو مشکلات ترافیکی شهر برطرف شود و از سوی دیگر آسیب و خسارتی به مجموعه شوش وارد نشود.

نوری با بیان اینکه پژوهشگاه میراث فرهنگی در این منطقه مستقر شده است و بر تمام اقدامات درحال انجام نظارت دارد، ادامه داد: برخی افراد ادعا می‌کنند ساخت این زیرگذر باعث آسیب به مجموعه شوش می‌شود این نظر کاملا اشتباه است و احتمالا با سوءنیت مطرح شده است؛ چرا تا به امروز کسی به وجود این روگذر که با ساخت غیراستاندارد خود منظره نامناسبی ایجاد کرده اعتراضی نکرده است؟

نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی در پایان افزود: اولین اثر تاریخی ایرانی که در یونسکو ثبت جهانی شد چغازنبیل در شوش است که می‌توان با ایجاد زیرساخت‌های مناسب زمینه جذب گردشگران بسیاری را فراهم کرد./

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.