کد خبر : 4767
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۲ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۹:۰۳

ساماندهی کارکنان قرارداد مدت موقت صنعت نفت کلید خورد؛ وزیر نفت: طرح ساماندهی تا ۱۵ روز آینده به نتیجه می‌رسد/ کارکنان عملیاتی در اولویت هستند/ دنبال کار پوپولیستی نیستم

ساماندهی کارکنان قرارداد مدت موقت صنعت نفت کلید خورد؛  وزیر نفت: طرح ساماندهی تا ۱۵ روز آینده به نتیجه می‌رسد/ کارکنان عملیاتی در اولویت هستند/ دنبال کار پوپولیستی نیستم

«بیژن زنگنه» در نشست مشترک با تعدادی از مدیران صنعت نفت با بیان اینکه پیش بینی می‌شود ساماندهی وضعیت حقوق و دستمزد کارکنان قرارداد مدت موقت صنعت نفت از ۱۰ تا ۱۵ روز آینده در وزارت نفت به نتیجه برسد، گفت: پیگیری وضعیت کارکنان قرارداد مدت موقت در اولویت بوده به طوری که فقط هفته

«بیژن زنگنه» در نشست مشترک با تعدادی از مدیران صنعت نفت با بیان اینکه پیش بینی می‌شود ساماندهی وضعیت حقوق و دستمزد کارکنان قرارداد مدت موقت صنعت نفت از ۱۰ تا ۱۵ روز آینده در وزارت نفت به نتیجه برسد، گفت: پیگیری وضعیت کارکنان قرارداد مدت موقت در اولویت بوده به طوری که فقط هفته جاری دو جلسه برای تعیین تکلیف وضعیت ساماندهی کارکنان قرارداد مدت موقت صنعت نفت برگزار شده است.

وزیر نفت با اعلام اینکه به دنبال کار تبلیغاتی، نمایشی و پوپولیستی برای کارکنان قرارداد مدت موقت صنعت نفت نیستم، تصریح کرد: در شرایط فعلی ساماندهی وضعیت کاری این دسته از همکاران با اولویت مناطق عملیاتی در اولویت اول قرار دارد.

این عضو کابینه دولت دوازدهم با بیان اینکه در شرایط فعلی کارکنان قرارداد مدت موقت شاغل در مناطق عملیاتی صنعت نفت همچون فلات قاره، مناطق نفت‌خیز جنوب و به طور کلی کارکنان عملیاتی و شاغل در واحدهای واقعی بهره برداری نفت و گاز در اولویت ساماندهی قرار دارند، بیان کرد: در شرایط فعلی به دنبال تامین منابع مالی اجرای این طرح بوده و حتی در صورت نیاز امکان هماهنگی بیشتر با مجلس شورای اسلامی برای تامین منابع اجرای این طرح وجود دارد.

زنگنه همچنین با اشاره به تدوین متن مصوبه‌ای برای تصویب و اجرا به منظور ساماندهی کارکنان قرارداد مدت موقت صنعت نفت، خاطرنشان کرد: برای اجرای این طرح با مجلس شورای اسلامی هماهنگی خواهد شد.

 

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.