
سرپرست فرمانداری شوشتر گفت: عملیات اجرایی پروژه زیرگذر شوشتر با جدیت در حال اجرا است و بیش از ۷۰درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شوشتر،حسین پنبهدانه پور در گفتوگو با خبرنگار فارس در شوشتر اظهار کرد: پروژه زیرگذر شوشتر با پیشرفت بیش از ۷۰ درصد در حال اجرا است بهطوریکه حفاریهای آن انجام و تاکنون ۲۵۶عدد شمع پایکوبی و نصبشده است.
وی افزود: قریب ۳۰۰متر سرستون بتنریزی و آرماتوربندی شده است.
سرپرست فرمانداری شوشتر با اشاره به تعداد چهار دوربرگردان در این زیرگذر بیان کرد: تاکنون عملیات خاکبرداری و زیرسازی دو دوربرگردان به طول ۱۷ و عرض ۱۰متر انجام شده است.
وی بیان کرد: تعداد۸۰۰ اسلپ یا دیوار نماهایی که پشت ستون قرار میگیرند تاکنون تولیدشده و پروژه در این زمینه ۹۰ درصد پیشرفت داشته است.
سرپرست فرمانداری شوشتر اظهار کرد: خاکبرداری از قسمتهای انتهایی پروژه به طول ۳۵متر و عرض ۱۶متر انجام و به مرحله پایانی رسیده است.
وی گفـت: شهرداری تمام تلاش خود را جهت تکمیل هرچه سریعتر این پروژه به کار گرفته و پیمانکار با تمام اکیپهای اجرایی مشغول اجرای عملیات است.