بخشهایی از سخنان جواد کاظمنسب الباجی در ویژه برنامه خانه ملت از شبکه خوزستان:
به علت نرخ پایین خرید گندم از کشاورزان و بینتیجه بودن تذکرات ما به وزیر جهاد کشاورزی، استیضاح وی را در دستور کار داریم و به هیئت رئیسه مجلس نیز تقدیم شده است.
هفته گذشته اعتبار احداث پل جنادله (خسرج) در شهرستان حمیدیه به بخش مرکزی اهواز، از سوی بنیاد برکت و همچنین از اعتبارات استانی تخصیص یافت که امیدواریم به زودی احداث شود.
مناطقی همچون سیاحی، ملاشیه، عین دو و بروال به اهواز که بلاتکلیف بودند، جهت خدماترسانی بیشتر به آنها، اخیراً به اهواز ملحق شدند.
✅پل عنافچه به ملاثانی که احداث فوری آن برای تردد مردم این منطقه ضرورت دارد، به زودی ساخته میشود.
با پیگیریهای انجام شده، شرکت نفت باید حق الایندگی خود را پرداخت کند و درغیر این صورت از طریق سازمان امور مالیاتی، اخذ خواهد شد.
✅روستاهای شهرستان کارون، از نعمت آب شرب برخوردار شدند و همچنین مدارس کانکسی این شهرستان برچیده شدند.
اما هنوز تعداد زیادی از مناطق و روستاهای دیگر فاقد مدارس مناسب به ویژه در مقاطع بالاتر از دبستان هستند و بسیاری از دختران به همین جهت از ادامه تحصیل باز میمانند؛ دوشنبه آینده برای ادامه پیگیری رفع این مشکل، با وزیر آموزش و پرورش دیدار میکنم.
⭕️تقنین عدالت تنها خبرگزاری تخصصی خوزستان در حوزه مجلس شورای اسلامی همراه باشید
با ما در پیامرسانهای زیر همراه باشید ⬇️
سایت
taghninedala.ir
سروش
sapp.ir/taghninedalat
اینستاگرام
instagram.com/taghninedalat
تلگرام
t.me/taghninedalat