
عضو کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه دولت باید بتواند صاحبان سرمایه را متقاعد به سرمایهگذاری در بخش تولید برق کنند، گفت: بیشترین مقدار صادرات در سالهای اخیر طی خرداد تا مردادماه سال جاری بوده است.
غلامرضا شرفی با اشاره به وضعیت تولید و صادرات برق در کشور، گفت: ایران در جغرافیایی مناسب برای تولید برق قرار گرفته و چندین کشور به انرژیهای تولیدی آن نیاز دارند، بهعنوان مثال سرچشمههای رودخانه بزرگ کارون در حصار کوههای مرتفع و نفوذناپذیر قرار گرفته که شیب مناسب برای مهندسی انرژی برقی و آبی و احداث سد در هر ۱۰ کیلومتر به ۱۰ کیلومتر دارد.
نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه شرایط جغرافیایی به همراه وجود سوخت فسیلی و آفتابی در ایران سبب شده در تولید انرژی همچون برق توانمند باشد، افزود: خروجی این توانمندی باید به صادرات گسترده بیانجامد ضمن آنکه کشورهایی مانند افغانستان، پاکستان، عراق و ترکیه به برق ایران بسیار نیاز دارند و حتی میتوان صادرات برق به کشورهایی مانند سوریه و اردن را جزء اهداف ثانویه قرار داد.
وی بر ضرورت گسترش انرژیهای تجدیدپذیر تاکید کرد و افزود: درصورت تحقق این مهم علاوه بر ایجاد اشتغال و درآمد برای خانوادههای کم درآمد میتوان صادرات انرژی را نیز گسترش داد.
شرفی با بیان اینکه دولت باید بتواند صاحبان سرمایه را متقاعد به سرمایهگذاری در بخش تولید برق کند، اضافه کرد: درصورت بیتوجهی به این مهم مشکلات اقتصادی در ایران بیشتر خواهد شد البته در نظر گرفتن تسهیلات برای سرمایهگذران اهمیت فراوان دارد.
عضو کمیسیون انرژی مجلس همچنین مطرح کرد: به سبب امکانات فراهم شده و بارشهای مناسب سال آبی جاری وزارت نیرو توانسته است تعهدات صادرات انرژی به همسایگان خود را انجام دهد، به طوری که در بازه زمانی اول خرداد تا ۲۰ مردادماه حدود ۲.۳ میلیارد کیلووات ساعت انرژی صادرات برق صورت گرفته که این میزان بیشترین مقدار صادرات در سالهای اخیر بوده است.
تقنین عدالت پایگاه خبری حوزه مجلس شورای اسلامی و استان خوزستان