
مجید ناصری نژاد نماینده مردم شریف شادگان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با یادآوری اینکه هیچ خلاء قانونی برای مقابله با هکرهای حساب های بانکی وجود ندارد، گفت: مجازات سرقت و کلاهبرداری در قانون مشخص شده است و تفاوتی ندارد که فرد از دیوار مردم بالا برود یا از طریق اینترنتی به اموال مردم دستبرد زده باشد.
پلیس فتا باید با استفاده از اختیارات و امکاناتی که در دسترس دارد برای احقاق حقوق مالباختگان حسابهای بانکی وارد عمل شود.
نماینده مردم شادگان در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: قضات دادسرای جرایم رایانهای موظف هستند که به سرعت دستور پیگیری سرقت صورت گرفته را صادر کنند، ضمن اینکه حساب بانکی که هکرها به آن دسترسی پیدا کردهاند باید توسط پلیس فتا و بانک شناسایی شده و مسدود شود.
وی تصریح کرد: پلیس فتا موظف است با دستور قضایی از طریق امکاناتی که در اختیار دارد نسبت به شناسایی و برخورد با مجرم اقدام کند و مبالغ سرقت شده را به حساب بانکی فرد شاکی بازگرداند.
ناصری نژاد اظهار کرد: اگر در اعمال قانون توسط دستگاههای مربوطه اهمالی صورت گرفته باید مراتب به دادگاه انتظامی قضات یا مرکز حفاظت اطلاعات قوه قضائیه و معاونت امور بازرسی بانکهای مربوطه گزارش شود تا در صورت سهلانگاری یا بروز تخلف در این زمینه با آنها برخورد شود.
این نماینده مردم در مجلس دهم، با اشاره به دستور دادستان کل کشور به بانکها مبنی بر ضرورت جبران خسارت مالباختگان سرقتهای اینترنتی که توسط رمز دوم با این مشکل مواجه شدهاند، یادآور شد: امتناع از اجرای دستور دادستانی جرم محسوب میشود، بنابراین مشتریان بانکها که با این مشکل مواجه شدهاند باید از بانک مربوطه به دادستانی شکایت کنند.
عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی، در بیان مجازات تعیین شده برای افراد یا دستگاههایی که از دستور قضایی سرپیچی میکنند، تاکید کرد: زندان، شلاق، پرداخت جریمه نقدی و انفصال از خدمت در انتظار روسای شعبههای بانکهایی است که از دستور قضایی تبعیت نکنند.
تقنین عدالت پایگاه خبری حوزه مجلس شورای اسلامی و استان خوزستان