کد خبر : 11191
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۹:۲۰

 دیدار نماینده مردم شریف ایذه و باغملک در مجلس شورای اسلامی با رئیس بنیاد مستضعفان

 دیدار نماینده مردم شریف ایذه و باغملک در مجلس شورای اسلامی با رئیس بنیاد مستضعفان

عبداله ایزدپناه و مهندس پرویز فتاح رئیس بنیاد مستضعفان پیرامون محرومیت زدایی و اشتغالزایی در حوزه انتخابیه دیدار و گفتگو کردند. در این دیدار نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: که شهرستان های ایذه و باغملک با ۴۰۰ هزارنفر جمعیت و ۷۰۰ روستا از محروم ترین نقاط کشور می باشند که نیازمند ورود

عبداله ایزدپناه و مهندس پرویز فتاح رئیس بنیاد مستضعفان پیرامون محرومیت زدایی و اشتغالزایی در حوزه انتخابیه دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدار نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: که شهرستان های ایذه و باغملک با ۴۰۰ هزارنفر جمعیت و ۷۰۰ روستا از محروم ترین نقاط کشور می باشند که نیازمند ورود جدی بنیاد مستضعفان به این منطقه می باشد.

وی بیان داشت نرخ بالای بیکاری در این دو شهرستان به شدت بالاست و نیازمند طرح های اشتغالزایی از طرف این بنیاد می باشند.

همچنین ایزدپناه از فتاح دعوت کرد تا به همراه کارشناسان به حوزه انتخابیه سفر کنند و محرومیت این دو شهرستان را از نزدیک مشاهده کنند و با توجه به ظرفیت های موجود در بحث کشاورزی و دامپروری طرح های اشتغالزایی راه مورد بررسی قرار دهند.

در پایان این دیدار مکاتباتی جهت خدمت رسانی به مناطق محروم حوزه انتخابیه تحویل رئیس بنیاد مستضعفان داده شد.

 

تقنین عدالت پایگاه خبری حوزه مجلس شورای اسلامی و استان خوزستان

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.